Denis Tot

Tot se nalazi u teškom stanju. Društvene mreže Autor.


Pin On Activities

3 points Well done team hcbutel handball shot faul.

. Denis Tot en un encuentro del Abanca Ademar León. - Udarali su ga bokserima ali i palicama. Hrvatski rukometaš 27-godišnji Denis Tot preminuo je u Skoplju javlja 24rakometmk.

Nagore moguće vijesti stigle su iz Makedonije. El croata Denis Tot ex del Ademar fallece tras una brutal paliza a la salida de un pub en Skopje. Iako nije objavljeno što se točno dogodilo navedeno je kako ima više fraktura i ozljede nastale nakon što su ga tukli tupim.

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u 27. Njegov klub Butel potvrdio je se radi višestrukim ozljedama opasnima po život. Ohrid će te pamtiti zauvijek napisali su iz kluba na Facebooku.

Godini života prenio je 24rakometmk. Počivaj u miru Denis. Nove informacije dolaze iz Skoplja u vezi zdravstvenog stanja hrvatskog rukometaša Denisa Tota 27 koji je u bolnicu stigao u kritičnom stanju Oprečne vijesti dolaze iz Sjeverne Makedonije gdje se hrvatski rukometaš bori za život.

Pretpostavlja se da su. Okolnosti zbog kojih se sve dogodilo zasad su nepoznate. Jutros su brojni regionalni mediji prenijeli vijest o tome kako je đakovački rukometaš Denis Tot koji je igrao za makedonski Butel brutalno pretučen ispred jednog noćnog kluba te se nalazi u teškom stanju.

Izvor iz skopske bolnice potvrdio je pak za 24 sata da se dogodio fizički napad u noćnom klubu. Denis Tot 27-godišnji hrvatski rukometaš koji nastupa za makedonskog prvoligaša Butel podlegao je ozljedama i preminuo je u skopskoj bolniciMakedonski portal Rakomet24 izvijestio je kako je hrvatski rukometaš brutalno pretučen. On je bio u komi ali su povrede bile preteške i lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život te je podlegao povredama.

Iz kluba su potvrdili da je njihov rukometaš u bolnici i. Nakon sezone u Španjolskoj vratio se u Hrvatsku gdje je igrao za Poreč i Bjelovar a potom se ponovno okušao u. 163 Likes 3 Comments - Denis Tot denis_tot on Instagram.

Godini zbog posljedica srčanog zastoja objavio je njegov klub Butel. Hrvatski rukometaš Denis Tot 27 u teškom se stanju nalazi u bolnici u Skoplju nakon što zadobio teške ozljede i prijelome prenosi Večernji list. Szerdáról csütörtökre virradó éjjel összetűzésbe keveredett egy szkopjei éjszakai bárban Denis Tot a horvát kézilabdázót pedig annyira megverték hogy kómába került kórházban ápolják és az életéért küzdenekMinderről a horvát Jutarnji List írt amelynek a hírt megerősítette a játékos testvére BorisA szülei már meg is érkeztek az északmacedón.

El jugador croata del RK Butel Denis Tot ha fallecido este viernes en un hospital de Skopje tras una brutal paliza recibida a la salida de un pub de la capital macedonia en la noche del pasado miércolesLas lesiones producidas por los puñetazos patadas y golpes por objetos le dejaron inconsciente quedando desde entonces en coma. Preseason getting close. DENIS Tot 27-godišnji hrvatski rukometaš koji nastupa za makedonski klub Butel pretučen je u Severnoj Makedoniji i trenutno se nalazi u bolnici sa teškim povredama prenosi 24rakometmk.

Užasna vijest stiže iz Sjeverne Makedonije. Denis Tot 27-godišnji hrvatski rukometaš koji nastupa za makedonskog prvoligaša Butel brutalno je pretučen u Sjevernoj Makedoniji i trenutno se bori za život u bolnici u Skoplju. El jugador del RK Butel macedonio llevaba en coma en un hospital de la capital a.

Tot je u četvrtak ujutro primljen u bolnicu u Skoplju nakon navodnog sukoba u noćnom klubu a ljekari uprkos velikoj borbi nisu uspjeli da se izbore za njegov život. Preminuo Denis Tot. Prema nezvaničnim informacijama on je brutalno pretučen u jednom.

D ía de luto en el balonmano. Tot inače desni vanjski prošle je sezone stigao u Butel iz Ohrida a ondje je svjedočio tragediji. Strašne vijesti dolaze iz Sjeverne Makedonije.

Tijekom jutra iz Makedonije su stizale informacije kako je rukometaš Butela pretučen u jednom noćnom klubu u Skoplju no te je informacije demantirala ravnateljica skopske bolnice Maja Mojsova. U teškom je stanju nakon što je s teškim tjelesnim ozljedama dovezen u bolnicu. Handball hcohrid preseason ohrid macedonia.

RIJEKA Hrvatski rukometaš Denis Tot pretučen je u Skoplju gdje igra za klub Butel te je u kritičnoj situaciji u kojoj se bori za život pišu makedonski mediji. Tot je zaprimljen u bolnicu u četvrtak ujutro s teškim ozljedama po cijelom tijelu. Hrvatski rukometaš Denis Tot 27 preminuo je u petak u bolnici u Skopju gdje su se liječnici od četvrtka ujutro borili za njegov život.

Igrač tamošnjeg prvoligaša Butela u ranim je satima četvrtka dovezen Klinički centar Majka Tereza bez. Godini zbog posljedica srčanog zastoja objavio je njegov klub Butel. Prema nezvaničnim informacijama on je brutalno pretučen u jednom.

Denis Tot je rođen u Đakovu gdje je započeo rukometnu karijeru i tamo igrao do 2015 kad je prešao u španjolski Ademar Leon. Denis Tot is Croatia handball player who currently plays as Right Back in GRK Ohrid We are using cookies to give you the best experience on our site. Hrvatski rukometaš Denis Tot 27 preminuo je u Severnoj Makedoniji nakon što je brutalno pretučen.

On je bio u komi ali su povrede bile preteške i lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život te je podlegao povredama. Fallece exjugador de Abanca Ademar Denis Tot tras recibir una brutal paliza El extremo croata que perteneció al club ademarista en la temporada. Navodno se sve zbilo u jednom noćnom klubu u Skoplju gdje je došlo do sukoba sa zaštitarima.

HRVATSKI rukometaš Denis Tot preminuo je u 27. Hrvatski rukometaš Denis Tot 27 preminuo je u Severnoj Makedoniji nakon što je brutalno pretučen. GRK Ohrid izražava sućut obitelji i rukometnom klubu Butel.

Denis Tot 27 bori se za život u skopskoj bolnici nakon brutalnog fizičkog napada koji je doživio u jednom noćnom klubu u glavnom makedonskom graduTot igra za skopski Butel s kojim je u subotu trebao igrati i protiv VardaraUmjesto te utakmice sada igra najvažniju. Užas u Severnoj Makedoniji. Preminuli Denis Tot foto.

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u 27. Cookies are files stored in your browser and are used by most websites to help personalize your web experience. Tot je bio hospitaliziran od četvrtka ujutro.

Kasnije danas ravnateljica skopske bolnice i makedonska policija demantirale su ovu vijest rekavši. View all 7 comments. Denis Tot - HRVATSKI RUKOMETAŠ BRUTALNO PRETUČEN LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT.

Podsjetimo brojni mediji prenijeli su u petak informacije objavljene. Denis Tot ex de Ademar fallece a los 27 años. CC El jugador de balonmano croata Denis Tot de 27 años que militó en el Ademar León murió este en Skopje Macedonia del Norte de un paro.

Mnogi mediji su prenijeli informaciju.


Denis Stoff On Instagram Finally Back From La Pretty Tired Just Chillin And Going Through Your Guys Comments Right Denis Stoff Asking Alexandria Guys


Gallery Of Post Site Aalst Abscis Architecten 15 Architectural Section Facade Architecture Architecture Drawing


Superb Illustrations By Denis Zilber Top Design Magazine Web Design And Dig


Pin On Art


Denis Darftey On Twitter Just One Of The Experiments With The Shapes Character And Stuff Pixelart Pixel Art Games Pixel Art Tutorial Pixel Art Design


Wtumb9jjcwat1m


The Louvre Contains Around 300 000 Works On Display Within Its Walls Individuals Flock To View Its Significant Pieces Louvre Paris Paris France Paris Photos


Pin By Denis Cherny On Artwork Illustration Map Fantasy Map World Map


Pin On Bible Journaling


Artist Profile 10 Denis Zilber Character Illustration Naive Illustration Illustration


Affiche Cinema Originale Dofus Livre 1 Julith 120 X 160 Cm Ebay Movies Art


Aqua Leisure Aqua Tot Swim Trainer With Strap Phase 2 Toddler Swimming Pool Toddler Swimming Swim School


Cas Oorthuys Gebouw Van De Eerste Nederlands Indische Spaarkas Denis Te Bandung Indonesie 1947 Bandung Indonesie Koloniale Architectuur


Poster 5 True Grid New Words Dance Company


Rodman Dennis Rodman Michael Jordan Photos Michael Jordan Basketball


Denis Zilber Illustration Character Design Illustration Creature Design


Ciri And Bonhart The Witcher Books By Tot Chehovich On Artstation At Https Www Artstation Com Artwork Mlq58 The Witcher Books The Witcher Witcher Art


Joris Jurgen Character Design Character Art Anime


Denis Zilber Tutorial Photoshop School Of Visual Arts Psychedelic Illustration Illustration

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel